Egyesített vészhelyzeti állatvédelmi rendszer

Együtt könnyebb!

Rólunk

Evár

Az Egyesített Vészhelyzeti Állatvédelmi rendszer azon állatvédelmi szervezeteknek az összefogása, amelyek jelen válsághelyzetben szeretnének segíteni a járványhelyzet miatt bajba jutott állatokon. Önkéntesek jelentkezését várjuk, akiket a hozzájuk legközelebb eső szervezethez tudunk szükség esetén irányítani., Kérjük töltsétek ki az Önkéntesek jelentkezési űrlapját

Tájékoztatás, felkészülés

Jelenleg az oldal tájékoztató üzemmódban fut. Szeretnénk, ha felkészülten érné a házikedvenc tulajdonosokat egy őket személyesen érintő változás, intézkedés kórházba vagy karanténba kerülés. Hasznos tanácsokat osztunk meg az oldalon és lehetőség nyílik kérdéseket is feltenni számunkra, amire legjobb tudásunk szerint igyekszünk válaszolni.

Segítségnyújtás

Az oldal fejlesztése folyamatos, felkészülünk arra, hogy szükség esetén erőforrásaink és kapacitásaink határáig aktívan segítsünk az olyan helyzetekben, amikor az állat magára marad a gazdi kórházba kerülése miatt vagy a hatósági karanténban lévő gazdi nem tudja orvoshoz juttatni kedvencét, nem tud tápot vagy gyógyszereket beszerezni háziállatának.

Az egyesített vészhelyzeti állatvédelmi rendszerben részt vevő szervezetek

Partnereink
Támogatóink

Támogatóink nélkül ez az oldal nem jöhetett volna létre. Köszönjük Nektek!