Egyesített vészhelyzeti állatvédelmi rendszer

Együtt könnyebb!

Mobil kennel

Segítsetek!


Szeretnénk olyan állatokat ideiglenesen elhelyezni, akik magukra maradnak a gazdi kórházba kerülése esetén! Szükségünk van mobil kennelekre, szállító boxokra, szobakennelekre, kennelek építéséhez szükséges zártszelvényekre és hálós fémtáblákra.

Amíg kis esetszám van, igyekszünk a magukra maradt állatokat az EVÁR szervezetein belül elhelyezni. Sajnos többnyire mindenhol teltház van, ezért ezt csak úgy tudjuk megoldani, ha bővítjük a helyeket és lesznek önkéntesek, hogy segítsenek az ellátásban.

Az ország minden területéről várunk felajánlásokat. A legjobb, ha adományba tudjátok felajánlani a fenti eszközöket, de ha csak kölcsönbe tudjátok adni, az is szuper. Kölcsönadásnál a legkörültekintőbben járunk el, leltárba vesszük és nyomon követjük, hogy hol fogjuk csatasorba állítani az eszközt, azonban felelősséget nem tudunk vállalni az eszközök épségéért, ezt kérlek tartsátok szem előtt.

Felajánlásokat a kapcsolat oldalon tudtok tenni, válasszátok az egyéb rubklikát. Írjatok elérhetőséget és írjátok meg, hogy mit tudtok felajánlani. Kollégáink felveszik veletek a kapcsolatot. 

Együtt könnyebb <3 
Köszönjük!